lavenderfield

Regndroppsmassage

Regndroppsmassagen är en härlig, väldoftande och rogivande behandling.

Här kombineras lätt beröring och massage av fötter och rygg med kraften i eteriska oljor av allra högsta medicinska kvalitet. Välgörande för rygg och nackbesvär men åstadkommer även känslomässig läkning.

Vid regndroppsmassagen används nio av ”Young Livings” fina eteriska oljor, så rena att man kan använda dem outspädda på huden och de kan användas av alla. Oljorna masseras in på fötternas ”vita flex” zoner med vita flex tekniken och droppas ca 15 cm ovanför ryggraden. Därefter stryks de ut med fjäderlätta rörelser över ryggen och masseras mjukt in. En våtvarm handduk läggs på och driver in oljorna ännu mer. Behandlingen avslutas med att rygg och nacke sträcks ut samt en mindre ansiktsmassage och tar 60 min.

Genom regndroppsbehandlingens milda applikationer balanseras kroppen och med de kraftfulla oljorna, sätts en avslappnings- och reningsprocess igång.

Resultatet kan vara i timmar, dagar eller till och med år, helt beroende på varje enskild person och dess kropps syrabasbalans. Ju surare en kropp är desto kortare tid stannar resultatet därför behöver vissa personer 2-3 rdt-behandlingar i veckan, andra 1 behandling i veckan medans för andra kan det räcka med någon behandling per månad.

Många upplever smärtlindring, värme och ökad mjukhet i ryggrad och leder i flera dagar, som resultat av denna massage.

Regndroppsbehandlingen baseras på uråldrig läkekunskap som kombinerar smörjning med eteriska oljor och Lakota indianernas fjäderlätta beröring samt Vitaflextekniken som är en gammal tibetansk helande metod som betyder ”vitalitet genom reflexer”.

Endast 2% av jordens eteriska oljor sägs vara terapeutiska och det är Young Livings minutiöst kontrollerade oljor. De är så rena att de kan användas outspädda direkt på kroppen.

Naturläkaren Gary Young, som är grundaren till Young Living, har ägnat en stor del av sitt liv att få fram oljor som en ersättning till läkemedel. På egna gårdar runt om i världen odlas örter, blommor och andra växter som destilleras och utvunnes till en 100% ren eterisk olja.I sortimentet idag finns ett 50-tal olika oljor som var och en har olika läkande funktioner. Oljorna kan masseras in i kroppen, drickas med vatten eller spridas i luften med speciella doftspridare.

raindrop_massage

Boka HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

You Feel Good