Mindful Ridtur

Har du ridit tidigare och längtar tillbaks upp på hästryggen?  Inte intresserad av att rida fint på ridbanan utan hellre upplever mark och skog från hästryggen! Då kan du boka in en mindfulridtur tillsammans med mig som sällskap och guide eller tillsammans med en vän då jag följer med vid sidan av.

Du behöver inte vara ”duktig ”och det är okej att det gått många år sedan du satt på häst. Hästarna är lugna och vana att umgås med både barn och vuxna utan tidigare kunskaper.

MINDFUL SKOGSTUR en tur där vi  anpassar oss efter såväl din som hästens dagsform och tillsammans gör vi olika andnings och koncentrationsövningar med hjälp av vad vi finner i naturen.  Gångarter är framförallt skritt och trav, beroende på erfarenhet, behov och underlaget.  Någon galopp kan erbjudas om ryttaren har erfarenhet. 

 

Varmt välkommen att kontakta mig genom att skicka ett sms till på 0702215228 så återkommer jag så snart jag har en stund över.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

You Feel Good