raindrop_massage

Regndroppsmassage människa

Regndroppsmassage

Vid regndroppsmassagen används nio av ”Young Livings” fina eteriska oljor, så rena att man kan använda dem outspädda på huden och de kan användas av alla. Oljorna masseras in på fötternas ”vita flex” zoner med vita flex tekniken och droppas ca 15 cm ovanför ryggraden. Därefter stryks de ut med fjäderlätta rörelser över ryggen och masseras mjukt in. En våtvarm handduk läggs på och driver in oljorna ännu mer. Behandlingen avslutas med att rygg och nacke sträcks ut samt en mindre ansiktsmassage och tar 60 min.

Genom regndroppsbehandlingens milda applikationer balanseras kroppen och med de kraftfulla oljorna, sätts en avslappnings- och reningsprocess igång. 

Resultatet kan vara i timmar, dagar eller till och med år, helt beroende på varje enskild person och dess kropps syrabasbalans. Ju surare en kropp är desto kortare tid stannar resultatet därför behöver vissa personer 2-3 rdt-behandlingar i veckan, andra 1 behandling i veckan medans för andra kan det räcka med någon behandling per månad. 

 Många upplever smärtlindring, värme och ökad mjukhet i ryggrad och leder i flera dagar, som resultat av denna massage.

Regndroppsbehandlingen baseras på uråldrig läkekunskap som kombinerar smörjning med eterregndroppiska oljor och Lakota indianernas fjäderlätta beröring samt Vitaflextekniken som är en gammal tibetansk helande metod som betyder ”vitalitet genom reflexer”.

Kliniska studier visar att eteriska oljor av terapeutisk kvalitet har den högsta frekvensen av av alla naturliga substanser som människan känner till. De skapar en omgivning där bakterier , virus och svamp inte kan leva. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

You Feel Good